vrouw alleen eten

Alleen op vakantie? NO WAY! Niks voor mij!

Herkenbaar?

Ik weet het nog goed. De allereerste keer helemaal alleen op vakantie en dus ook alleen naar een restaurant voor ontbijtlunchdiner. Man o man wat voelde IK me opgelaten. Iedereen keek naar me met van die jeetje wat zielig blikken in hun ogen. Ik wist het zeker. En iedereen vond me supersupertriest. Wist ik ook zeker. Welke kant moest ik nou opkijken? Ik geneerde me kapot. Iedereen leek met een partner of best buddy te zijn behalve ik. Ik voelde me een stumperd 1e klas.

Maar ik deed het toch. Want als ik moest wachten op vrienden die meekonden/wilden kwam ik nergens. Dus hup op weg naar tropische oorden en om mezelf te helpen nam ik een boek mee naar het restaurant, keek op de bluf zelfverzekerd en probeerde te genieten. Zie je het voor je?

Inmiddels geniet ik echt van mijn single trips maar ik snap wel mijn gevoelens van toen. Nu ga ik alleen op vakantie (OOK als ik een relatie heb) en kies een restaurant dat ik leuk vind (zonder boek) met het eten dat me heerlijk lijkt en ga een praatje aan met het personeel. 3 keer raden wie de leukste, liefste en meest oplettende bediening krijgt. IK hoef niet op mijn wijntje te wachten, ze houden me in de gaten

😉 Dikke glimlachen en goede service krijg ik vaak als cadeau.

Ik coach vrouwen die een verandering willen in hun leven en bereid zijn hun comfortzone te verlaten. Vrouwen die misschien denken dat alleen op vakantie gaan
* Niet te doen, supereng en gevaarlijk is
* Eenzaam en voor zielige types is
* Iets is dat je hoort te doen met je partner of kinderen
* Die alleen eten afschuwelijk lijkt
* Die zeggen ‘ik wil graag alles deeeeelen’.

Ja duh. Ok. Snap ik. Maar…Hoe leuk is het dingen te delen
* met iemand die het echt geen r**t interesseert hoeveel leuke winkeltjes er zijn in dat enige schattige stadje?
* die niet van wandelen houdt terwijl jij niks liever wilt dan de natuur in?
* Die liever de hele dag op het strand ligt terwijl jij juist de omgeving wilt ontdekken (en liefst dus niet alleen want je bent toch niet voor niks samen op vakantie??)
* Die ‘s avonds aan tafel tijdens je romantische of gezellige etentje voetbal/grappige filmpjes/whatsappjes zit te kijken op zijn/haar telefoon i.p.v. een goed gesprek met je te voeren?

Ik zeg GA ER OP UIT en doe je ding. Ga lekker even alleen weg, laat je verrassen, ontdek mooie plekken, ontmoet nieuwe mensen en kom terug met goeie verhalen, indrukken, inzichten, energie, een verlangen om je partner weer te zien en sterke verhalen om met je vrienden te delen ????

Durf je echt niet alleen op vakantie of een dagje of weekendje weg maar wil je dat diep in je hart eigenlijk wel eens proberen? Ik help je graag duidelijk te krijgen welke angsten en overtuigingen je daarin tegenhouden.