Annuleringsvoorwaarden
Briez Coaching Workshops

1. Algemeen

Briez Coaching Workshops worden gekenmerkt als ‘vrijetijds besteding’ en zijn uitgesloten van het reguliere herroepingsrecht onder artikel 10.6 van de algemene voorwaarden. De onderstaande voorwaarden zijn op alle Briez Coaching Workshops van toepassing.

2. Inschrijving

De inschrijving voor een workshop is definitief op het moment dat uw betaling is voldaan en u een bevestigingsmail heeft ontvangen.

3. Annulering

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de workshop. Indien u al heeft betaald, ontvangt u het volledige bedrag terug op uw bankrekening.

Bij annulering vanaf 14 dagen tot 7 dagen voor aanvang van de workshop, bent u 50% van het totale bedrag verschuldigd. De andere 50% krijgt u, indien al betaald, teruggestort op uw bankrekening.

Bij annulering vanaf 7 dagen voor aanvang van de workshop bent u het volledige bedrag verschuldigd.

4. In de plaats stelling

U heeft de mogelijkheid om iemand anders in uw plaats te laten deelnemen. Geeft de naam van diegene uiterlijk 24 uur voor aanvang van de workshop aan ons door via een e-mail.

5. Annuleringswijze

Annulering kan enkel schriftelijk via een e-mail aan: info@briez.nl

6. Annulering door Briez Coaching

Mochten wij de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen overhoopt zelf annuleren, dan wordt uw betaling uiteraard per direct en volledig teruggestort, tenzij u er voor kiest om de workshop op een andere datum alsnog te volgen.