Back to Base

Yes! Mijn kogel is door de kerk. Ik ga weer terug naar wat ik zelf heb bedacht en opgezet. Laat je inspireren vooral naar jezelf te luisteren.

Mijn oude coaching website is weer online met wat kleine aanpassingen en dat voelt goed. Bye bye brigittestadhouders.nl. Hello www.briezcoaching.nl

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

2 jaar geleden had ik vol trots en eigenlijk binnen een vloek en een zucht samen met mijn kantoorkanjer Liberty een nieuwe website gemaakt voor mijn coaching aanbod. Kostte geen moeite, het schrijven ging als vanzelf.

Maar…en…

Het was niet goed genoeg dacht ik, vond ik. De aanmeldingen stroomden niet binnen al had ik wel wat klanten. Ik moest in de leer bij een dure ‘Highend’ businesscoach die mij wel zou leren hoe het slimmer en beter kon. En de manier die zij mij ging teachen (want zo heet dat in businesscoachtermen, iets leren is zoo 1980 😉) zou ervoor zorgen dat ik het vermogen dat ik haar betaalde er zo uit zou hebben.

Nou guess what. Not.

Want ik moest doen wat iedereen tegenwoordig doet. Mijn naam moest mijn brand worden (mensen willen toch door een mens gecoached worden??) terwijl Briez al meer dan 10 jaar mijn brandnaam was en inmiddels een begrip was geworden.

Nee kan niet, als je echt succesvol wilt zijn moet je je eigen naam voeren en zeer succesvol op de cover staan. Nu snap ik het concept fake it till you make it alleen gaat die vlieger niet altijd op. Dit moet wel bij je passen.

Ik liet een nieuwe site bouwen, foto’s maken, gooide mijn prijzen als een malle omhoog (want ook dat hoort als je een succesvolle coach wilt zijn of lijken uiteraard)

En guess what…

De klanten stonden ook nu niet in de rij. Sterker nog, de klanten die ik wel had haakten af want begrepen mij niet meer. En die snapte ik wel.

En ik… ik merkte dat ik steeds verder van mezelf af was gegleden.

Ik baalde. Niet te zuinig. Beetje *** zonder zoenen verhaal. En tuurlijk heb ik hier een aandeel in he. Super leerzaam niet luisteren naar jezelf. En dit geldt natuurlijk voor meer vlakken. Waarover vast later meer.

Ok, lang verhaal kort goed nieuws dus nu. Back to base. Wie ben ik?

Ik ben een ondernemende schoonheidsspecialist gespecialiseerd in permanente haarreductie, ontspanningsmassages en schoonheidsbehandelingen, die vrouwen coached om te gaan doen wat ze echt willen, die in vastgoed belegt,  Ibiza retreats organiseert en informele, inspirerende doTERRA en visionboard workshops geeft ter inspiratie om lichamelijk en mentaal gezonder in het leven te staan.

Zo there I said it.

Alles begint met Briez. Dat is namelijk ook een leuke woordspeling en het bekt wat lekkerder (met dank aan @lisavanroode voor deze term) dan mijn volledige naam 😉

Briezretreat

Briezcoaching

Briezpraktijk voor huidverzorging

Briezdoterraworkshop

Briezvisionboardworkshop

Lekker zeg.

Ga jij ook vooral naar jezelf luisteren?

Begeleiding yes, hulp bij je persoonlijke ontwikkeling yes, nieuwe dingen uitproberen yes. Je niet laten gekmaken door te denken dat je moet doen en kunnen wat een ander doet… absoluut YES

Liefs, Bri