Eerstvolgende workshop:

Zondag 6 februari 2022 van 11.00 – 15.00 uur

Kosten: € 15,- 
 
 

“An apple a day keeps the doctor away.”

Die uitdrukking kennen we allemaal. En toch zijn we steeds meer gaan vertrouwen op de chemische farmacie. Hoe zou het zijn als we weer meer terug naar de natuurwijsheid zouden gaan? 

Sta jij open voor info over wat puur natuur essentiële oliën voor je gezondheid kunnen betekenen? Dan is deze workshop iets voor jou. Je leert over de eigenschappen van de oliën en waar je ze voor kunt gebruiken. Ook maken we een paar producten die je mee naar huis kunt nemen.

Op 1 januari 2019 hadden 9,9 miljoen mensen in Nederland één of meer chronische aandoeningen, vrijwel 57% van de Nederlandse bevolking (bron). Veel he? Een van de theorieën is dat dit wordt veroorzaakt door een opstapeling van toxische stoffen die we dagelijks binnenkrijgen. Ook kan het te maken hebben met een gebrek aan voedingswaarden, teveel suiker en te weinig beweging.

Al eeuwenlang worden essentiële oliën gebruikt om het lichaam gezond en sterk te houden. De eigenschappen van planten zijn veelvuldig onderzocht maar tegenwoordig krijgt het niet de aandacht dat het verdiend. Time for change!

Veel medicijnen zijn afgeleid uit planteigenschappen. Wist je bijvoorbeeld dat Kruidnagelolie (eugenol) in de tandheelkunde wordt gebruikt als verdovend middel? Zo zijn er nog talloze voorbeelden.

Wat is doTERRA?

Met doTERRA essentiële oliën in huis creëer jij jouw eigen plantaardige medicijnkastje, schoonmaakartikelen en huidverzorging. Maak zelf shampoo, bodylotion en dagcrème met geuren die jij lekker vindt. Vervang ‘heel easy’ je schoonmaak producten door essentiële oliën met reinigende, bacteriële en schimmeldodende eigenschappen. 

Puur-natuur, zonder schadelijke bijwerkingen voor mens en milieu.

Wil je meer beknopte info over doTERRA en al direct een account aanmaken om te profiteren van kortingen? Klik dan hier. Kom je er niet uit of heb je vragen neem dan ajb contact op. Ik leg het je graag uit. 

Wat gaan we doen?

In deze workshop leer je over de eigenschappen van de oliën, waar je ze voor kunt inzetten en gaan we ter inspiratie een paar producten zelf maken die je direct mee naar huis kunt nemen.

Een informele bijeenkomst aan mijn keukentafel waarbij ruimte is voor jouw ervaringen en persoonlijke verhaal.

En nee ik ben geen leefstijlcoach. Wat ik wel kan doen is jou stimuleren het beste voor jezelf en je familie te doen. Ben je daarnaast enthousiast over doTERRA en zou je zelf mensen willen helpen hun leven ook te verrijken met de oliën en wil je het integreren in jouw (nieuwe) business, help ik je op alle vlakken dit zo goed mogelijk te doen.

Wanneer?

Zondag 6 februari 2022
 
Van 11.00 uur tot 15.00 uur
 
Kosten
 
Kosten: € 15,-  
Lunch is Potluck! Neem zelf lunch mee en deel met anderen.
 

Waar?

Aan de keukentafel:

Albert Schweitzerlaan 253
2552 PH Den Haag