‘Energy Leadership’ gaat over een specifieke en unieke vorm van leiderschap. Daarnaast gaat het het ook letterlijk over het geleiden van energie, zodat energie voor je gaat werken in plaats van tegen je.

Door de beginselen van Energy Leadership te leren en ze vervolgens toe te passen in je leven wordt het makkelijker om je energie te verschuiven naar een (hogere) frequentie. Dit kun je met je eigen energie doen, maar ook met de energie van mensen om je heen. Voor jou en anderen geeft dit een inspirerend en motiverend gevoel waardoor een rimpeleffect in werking wordt gezet; je wordt meer doelgericht, ervaart minder stress, alles kost je minder moeite en je trekt positieve en krachtige mensen naar je toe.

De ‘Energy Leadership Index Assessment’ geeft je inzicht in de manier waarop jij op verschillende vlakken in het leven staat. Het meet jouw leiderschapskwaliteiten om positieve, productieve en duurzame actie te ondernemen. De assessment meet ook hoe betrokken je bent bij verschillende taken op het werk en thuis, alsmede wat jouw rol is. Tot slot meet het jouw potentiële leiderschapskwaliteiten bij jouw niveau van bewustzijn – jouw bewustzijn over wie je bent en waar het leven over gaat. Verschillende onderzoeken laten zien dat hogere niveaus van bewustzijn samengaan met meer succes in het leven, waaronder financieel succes, succes in relaties, persoonlijke ontwikkeling, prestaties en nog veel meer. LET OP: De vragen zijn in het Engels. 

Nadat je de assessment hebt afgerond ga ik samen met jou de resultaten bekijken, analyseren en bespreken. Er wordt duidelijk wat en waar in je leven je veranderingen aan wil brengen en op basis hiervan gaan we toekomstplannen maken. Je zal een kopie van de resultaten ontvangen voordat deze afspraak plaats vindt.

ELIMPlogo (1)