Meerdere Kanten

Ik deel deze collage want achter een foto, verhaal of gedraging zitten vaak meerdere kanten. En die richting interesseert mij enorm.

Het had namelijk best wat voeten in aarde en met een leuk filtertje lijkt het toch behoorlijk sereen allemaal he? Tijdens de fotoshoot zag het er vooral alleen meer zo uit: met onderkin en in de meest charmante houdingen. Not 😉

Ik ben al heel lang bezig met mezelf leren kennen en verbeteren. Met vallen en opstaan. De afgelopen jaren heb ik vaak dit gevoel gehad; Kan ik dit wel? Moet ik dit wel echt doen? Kan ik dit wel zeggen? Wat als… ? Toch heb ik iedere keer doorgezet en ben ik vaak tot het randje van mijn ‘comfort zone’ gegaan.

Het resultaat: een prachtige praktijk in Scheveningen, het opzetten van Briez Retreat, en nu ga ik binnenkort starten met Briez Coaching!

En voor wie het leuk vindt mijn pad te volgen naar het worden van een professionele coach zal ik op deze pagina mijn stappen zetten, mijn persoonlijke verhalen en inzichten delen, mijn uitdagingen naast en in mijn werk en relaties, de keuzes die ik moet maken en heb gemaakt, de twijfels en de ‘misluk’- en succesmomenten. Mijn bewustwordingsproces in waarom ik doe wat ik doe en deed wat ik deed. Ook mijn coaches en boeken komen hier aan bod.

Ik deel mijn gedachtes van ‘ik kan niets bijzonders en wie ben ik nou’ naar ‘wauw kijk eens wat ik allemaal al heb gedaan, bereikt en wat een bijzondere mensen heb ik om me heen!’ Want zo voelt het nu. Misschien herken je dat of kun je een duwtje in je rug gebruiken om het te gaan zien.

Mijn missie: andere vrouwen te inspireren het leven te gaan leven dat ze voor ogen hebben en de gedachte ‘dat kan ik echt niet’ te veranderen in ‘dat kan ik wel en ik ga het doen ook!’

Misschien inspireert het je om zelf een verandering in je leven door te zetten zodat je gaat doen of ervaren wat je altijd al hebt gewild. En mocht je daar hulp bij nodig hebben.. dan sta ik voor je klaar.

Wat me super lijkt is dat hier gesprekken gaan plaatsvinden om elkaar te helpen, te motiveren en elkaars successen maar ook soms (komische) ‘mislukkingen’ te vieren. Laten we kijken waar deze pagina toe leidt. Hij is in progress.

Warme groet, Brigitte
En remember: You are amazing