Diep van binnen weten we wat we écht willen en iedereen heeft de kracht om dit te bereiken.

Soms hebben we alleen even een duwtje in de goede richting nodig. Iemand die je bewust maakt van wat je ergens al weet. Iemand die je motiveert om stappen te zetten.

Ik help je niet alleen om bewust te worden van wat jou in het leven gelukkig maakt, ook leer ik je om concrete stappen te zetten om dit te bereiken.

Laten we samen op pad gaan om te kijken waar je nu echt blij van wordt.

 

 

Mijn Verhaal

Jarenlang hebben mijn gedachten gedwaald over wat ik nou écht wilde. Ik heb ontzettend leuke banen gehad, in de horeca, op kantoor en de laatste 18 jaar als masseur en schoonheidsspecialiste. Tijdens dit werk kwamen er vaak bijzondere gesprekken los met klanten. Ook het zorgen voor mensen in mijn werk is iets waar ik gelukkig van word. Maar toch ontbrak er iets. Wat wilde ik nou écht in mijn leven?

Het was moeilijk om dit helder te krijgen. Vaak is er onbewuste angst, zitten we vast in een hokje waar we onszelf in hebben gestopt, komen er gedachten van.. ‘maar dat kan ik toch niet!’ Allemaal blokkades. Die blokkades had ik ook.

Voor mij kwam er een breekpunt toen ik op retreat was op Ibiza. De rust en natuur lieten me zien dat ik niet helemaal meer op het goede pad zat. Maar wat is dan wel het goede pad? Dat was nog steeds niet helemaal helder. Door aan mezelf te werken vielen langzamerhand de puzzelstukjes op zijn plek. Daarna ben ik stappen gaan maken:

Stap 1:
Het organiseren van Retreats voor vrouwen op Ibiza!

Alles wat dit magische eiland mij heeft gegeven deel ik super graag met anderen. In mei 2017 heb ik mijn eerste Briez Retreat voor vrouwen georganiseerd en sindsdien zijn er vele succesvolle versies geweest. Het is zo bijzonder om te zien wat er los komt tijdens de retreats. Wanneer de deelneemsters volledig geïnspireerd en uitgerust naar huis gaan denk ik ‘Ja! dit is waar ik het voor doe.’

Stap 2:
Zelf naar een Coach

Mijn personal coach Ria heeft voor mij het verschil gemaakt. Ze heeft mij geleerd om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn denken. Zij was ook degene die mij vroeg of het volgen van een coachopleiding misschien iets voor mij was. Niet alleen voor mijn eigen ontwikkeling maar ook om mijn klanten en retreat gasten meer verdieping te kunnen bieden. Het zaadje was gepland. Nog steeds zie ik haar af en toe. Om te reflecteren en om mijn gedachtes op een rij te krijgen. Mijn visie is dan ook dat iedereen door zijn leven heen af en toe een coach kan gebruiken. Iemand die neutraal is en jou weer verder op je pad helpt. 

Stap 3:
Het volgen van een opleiding tot Coach

Het volgen van de iPEC Coaching opleiding was een logische volgende stap. Het heeft me de professionele basis gegeven om zowel vrouwen in Nederland als vrouwen tijdens de retreats nog meer geven als personal coach. De opleiding was mooi, gaf inzichten, maar was ook intens. Het heeft me veel van mezelf laten zien. Uiteindelijk heeft het mijn zelfverzekerdheid en innerlijke kracht versterkt om met een grote lach door te gaan op dit nieuwe pad en andere vrouwen te inspireren en stimuleren tot het volgen van hun dromen.

Mijn Coaching Methode

Bij mijn keuze voor een opleiding heb ik heel bewust gekozen voor iPEC Coaching. ‘Daarmee kan ik vrouwen het allermeeste bieden’, zei mijn gevoel. De opleiding heeft dit gevoel dubbel en dwars bevestigd.

iPEC Coaching een internationaal erkende coachingsopleiding met ICF accreditatie. Het is de enige opleiding die veel verschillende coachingsmethodologieën samenbrengt in het Core Energy Coaching proces, het meest dynamische en transformerende coaching traject op de markt om je volledige potentieel te benutten. Het zorgt voor snelle, duurzame en meetbare resultaten. Het brengt écht verandering in je leven.

Zo ga ik te werk..

Ik stel je prikkelende (en soms confronterende) vragen waardoor je scherp gaat kijken naar jouw persoonlijke waarden. Dit vormt de basis voor jouw visie van jouw ideale toekomst. Met behulp van de ELI Assessment en iPEC coachingstechnieken breng ik je naar jouw eigen kern en gaan we jouw persoonlijke waarden alsmede jouw doelen en dromen verkennen. Vaak wordt al snel duidelijk wat jij nou écht in het leven wilt.

Vervolgens gaan we kijken hoe we jouw doelen, dromen of wensen werkelijkheid kunnen laten worden. Welke stappen moet je zetten? Wat houdt je tegen? Is er misschien onbewuste angst? Als we ons er echt toe zetten kunnen we alles bereiken. Hiermee ga ik je helpen als jouw personal coach.. stap voor stap. Lees meer over mijn werkwijze.

Ben je klaar voor de eerste stap?

Boek dan hier een gratis kennismakingsgesprek

  Je e-mailadres is veilig bij mij.
Af en toe zal ik je ook andere leuke info of aanbiedingen sturen. Je kan je natuurlijk op elk moment uitschrijven.