Omdat ik lezen heerlijk vind..

Op deze pagina deel ik een aantal boeken die mij hebben geholpen door de jaren heen. Ze maakten mij bewuster zowel privé als zakelijk. Ze hielpen me anders te gaan nadenken over dingen waar ik tegenaan liep, zette mij aan om seminars te volgen of om een coach te nemen die mij verder de richting op ging helpen die ik wilde. 

De boekenlijst kan eindeloos zijn want er zijn ontzettend veel inspirerende boeken over persoonlijke ontwikkeling. Heb je een boekentip voor me? Stuur me een mailtje via info@briezcoaching.nl ik vind lezen heerlijk!

Ik heb ze hier op een rijtje gezet met de verwijzing naar bol.com en succesboeken.nl om het jullie makkelijk te maken. Je kunt natuurlijk kijken in 2e hands winkels (raad ik je ook zeker aan, doe ik zelf ook) maar heb je daar geen zin in of tijd voor..1 klik op de knop en je hebt je boek z.s.m. in huis.

Laat je inspireren.

Ik wens je veel geluk en leesplezier! Liefs, Brigitte

Juwelen: Een dagboek met 365 fragmenten van wijsheid

Anthony Robbins: Stap in je grootsheid

De Fontein - Vind je Plek: Grip op je leven door inzicht in..

Dit is een van de vele verrassende, even tijdloze als actuele uitspraken van Djelal-oed-din Roemi, de beroemde Perzische mysticus en dichter die…

Tony Robbins toont aan dat je onmiddellijk je leven kunt beheersen door je overtuigingen en je waarden – die bepalen hoe je denkt, hoe je je voelt..

Aan de hand van de fontein als metafoor van je familiesysteem krijg je praktische handvatten om hardnekkige patronen in je gedrag te doorbreken. 

Wierook

In mijn praktijk verkoop ik een hele bijzondere wierook uit India: Raj Sat Prem wierook. Hand gerold door monniken, met liefde en met de beste ingrediënten. Iedere soort heeft een unieke werking op je lichaam en gemoedstoestand. De recepten zijn zorgvuldig bereid volgens richtlijnen uit oude geschriften. Zo geeft ROZAS spiritueel inzicht & heling en geeft DARBARI ontspanning in de onderrug en bekken. 

Wil je deze bijzondere wierook kopen? Kom langs in de praktijk op Zeesluisweg 78 in Den Haag of bel 06 24902749.