“Wat houdt je tegen? Wat houdt je tegen om je hart te volgen en je dromen te veranderen in concrete doelen?” Eigenlijk een heel simpele vraag, maar wat is het antwoord? 

Brigitte stelt je die vraag en helpt je daar het antwoord op te vinden, zodat niets je meer in de weg staat om je dromen te verwezenlijken. Het fijne is; dankzij Brigitte hoef je het niet alleen te doen. Het is een reis die je samen aangaat. Brigitte houd je bij de les, zorgt dat je je doel in beeld houdt en helpt je stappen te nemen in de goede richting. 

Brigitte coacht op een prettige, rustige manier. Ze kijkt samen met jou naar wat er haalbaar is op dit moment in jouw leven. Tegelijkertijd durft ze wel duidelijk te benoemen wanneer ze merkt dat je stappen niet neemt doordat je je laat leiden door angst of een belemmerende gedachte. 

Doordat de coaching ook online kan en Brigitte heel flexibel is, is het niet moeilijk om afspraken in de plannen. Heb je net een extra duwtje in de rug nodig, dan stuurt Brigitte je ook nog een appje met wat bemoedigende woorden toe. 

Brigitte geeft met Briez Coaching begeleiding die down to earth is, verfrissend, dichtbij de natuur en to the point. Waag dus vooral de sprong om coaching door Brigitte van Briez aan te gaan, en maak je droom waar.

MirteDen Haag