71199454_377832636453031_6172509663876087808_o (1)

Je hebt een idee. Een heel goed idee zelfs!

Je begint je eigen onderneming en zo langzamerhand beginnen de zaken op gang te komen. Vervolgens krijg je nog een idee. En nog één. En misschien zelfs nog één. 

Als je al die verschillende ideeën tegelijkertijd gaat uitwerken zal geen enkel idee een succes worden. Herkenbaar?

 

Misschien ken je het gezegde wel: “Waar je je op focust, groeit”. Maar hoe zorg je er nou voor dat je je aandacht op het juiste idee richt? En draagt dat ene idee eigenlijk wel bij aan wat je voor jezelf en je onderneming in gedachten hebt? Wat heb je eigenlijk voor jezelf en je onderneming in gedachten?

De visionboardworkshop voor ondernemers biedt je een stip op de horizon. Een punt om naartoe te gaan werken. Het geeft je een handvat om vervolgens de grote visie op te hakken in kleine doelen. Stukje bij beetje groei je dan richting je visie.

Je kunt jezelf bijvoorbeeld de volgende vragen stellen:

Waar zie jij jezelf als ondernemer over drie jaar?
Waar is jouw onderneming dan naartoe gegroeid?
Waar word jij blij van en hoe werk je hier naar toe?
Wat houdt je tegen om dit te gaan doen? 

Wat gaan we doen?

We beginnen met een korte visualisatie/meditatie om je in het moment te brengen en om je open te stellen voor je intuïtie. Aan de hand van coaching tools let ik je uit wat je kan weerhouden je doelen te bereiken. Dan gaan we aan de slag: Je gaat je eigen visionboard maken! We sluiten af met het bespreken van je board. Wat vertelt het jou?

Na de workshop zijn jouw dromen en doelen helder en heb je een mooie visuele reminder als start voor jouw nieuwe ondernemersjaar.

Wanneer?
Er is momenteel geen workshop gepland. In overleg kan er een datum worden afgesproken. Heb je interesse in de visionboard workshop voor particulieren? Kijk dan hier.

Locatie?
Veenendaalkade 411, Den Haag

Kosten?
€ 59,- ex BTW inclusief koffie, thee en een gezonde lunch

Houdt mij op de hoogte over de Visionboard Workshop!

Heb je een vraag over de workshop? Stuur dan een e-mail naar info@briezcoaching.nl

  Je e-mailadres is veilig bij mij.
Af en toe zal ik je ook andere leuke info of aanbiedingen sturen. Je kan je natuurlijk op elk moment uitschrijven.

Reviews

  • "Onlangs volgde ik de workshop "visionboard" bij Briez Coaching. Een middag lang, onder de fijne begeleiding van Brigitte, denken, praten en voelen wat voor mij nou echt belangrijk is en dit weergeven op mijn visionboard. Door een beginopdracht werd het 'echt durven dromen' aangezet en leek het ineens allemaal zo simpel. Dromen mag, ook als volwassene! En nog mooier... Die dromen kunnen nog waargemaakt worden ook. Ik vond het een inspirerende workshop en vertrok vol positieve energie. Naast dit was het ook nog eens een hele gezellige middag.

    Rachel Den Haag
  • Afgelopen zaterdag heb ik de visionboard workshop gevolgd bij Briez coaching. Super fijne dag waarin je aan de slag gaat met jou doelen en dromen. De professionele, prettige en sfeervolle invulling van deze dag zorgen er voor dat je je op je gemak en uitgedaagd voelt om tot mooie resultaten te komen. Deze dag is echt een cadeau aan jezelf. Ik ben met een goed gevoel en een mooi visionboard naar huis gegaan. Bedankt daarvoor!!.

    Delia Den Haag