Zondag 31 juli: 11.00 uur – 16.00 uur

 • Kosten € 39,- incl. lichte lunch
 • Max 5 personen
 • Locatie: Albert Schweitzerlaan 253, Den Haag

Doe mij een palmboom, onbewoond eiland, andere baan, meer tijd voor leuke dingen, top relatie, meer geld, zelfvertrouwen, creativiteit, nieuwe keuken, ander haar, en en en.. heb je nog even?

Herkenbaar?

Allemaal leuk en aardig maar wat wil je nu echt? Wat zijn jouw diepste wensen? Ontdek het tijdens de visionboard workshop.

Heb je dromen of doelen maar krijg je ze niet helder in beeld? Of heb je ze helder maar hoe ga je ze voor elkaar krijgen?

Door een visionboard te maken krijg je inzicht in wat voor jou belangrijk is en waar je naar toe kunt/wilt werken. Door iedere dag de plaatjes te zien van de dingen die jij mooi en belangrijk vindt en die jou een goed gevoel geven, gaat je onbewuste ervoor zorgen dat dat is wat je krijgt.

We nemen samen jouw toekomstdromen onder de loep.

Waar word jij blij van?
Wat wil jij nou écht en hoe werk je hier naartoe?

Wat gaan we doen?

We beginnen met een korte visualisatie/meditatie om je in het moment te brengen en om je open te stellen voor je intuïtie. Aan de hand van coaching tools let ik je uit wat je kan weerhouden je dromen/doelen te bereiken. Ik vertel je ook mijn eigen verhaal om je te laten zien wat het maken van een Visionboard je kan brengen en hoe de ‘law of attraction’ werkt. 

Dan gaan we aan de slag: Je gaat je eigen visionboard maken! We sluiten af met het bespreken van je board. Wat vertelt het jou?

Deze workshop geeft helderheid, richting aan je leven en is daarmee een supercadeautje aan jezelf.

Wanneer?

Zondag 31 juli: 11.00 uur – 16.00 uur

Kosten
 
Kosten: € 39,-  
Inclusief lichte lunch
 

Waar?

Aan de keukentafel:

Albert Schweitzerlaan 253
2552 PH Den Haag

Reviews

 • Wat een leuke en vooral leerzame en inspirerende workshop. Brigitte zet een extra stap om je dichter bij je verlangen en dromen te komen. Ze kan iets zo helder maken en vooral praktisch. Ze zet je echt in beweging. Niet alleen tijdens deze workshop maar ook in het coachtraject weet ze precies de angel eruit te halen en te motiveren. Bri is voor mij  daadkrachtig met een zacht briezzje...Het was heel gezellig. Ik zit nu vol energie en vertrouwen in de toekomst! Thanks Bri. 

  Claudia

  Blossomtherapy
 • "Onlangs volgde ik de workshop "visionboard" bij Briez Coaching. Een middag lang, onder de fijne begeleiding van Brigitte, denken, praten en voelen wat voor mij nou echt belangrijk is en dit weergeven op mijn persoonlijke visionboard. Door een beginopdracht werd het 'echt durven dromen' aangezet en leek het ineens allemaal zo simpel. Dromen mag, ook als volwassene! En nog mooier... Die dromen kunnen nog waargemaakt worden ook. Ik vond het een inspirerende workshop en vertrok vol positieve energie. Naast dit was het ook nog eens een hele gezellige middag.

  Rachel

  Den Haag
 • De visionboard workshop ' Visualize your future' is fun en inspirerend! Brigitte helpt je met het vormgeven van een eigen visionboard, waarop je dromen en wensen zichtbaar worden. Met een geleide meditatie en door het stellen van prikkelende vragen weet ze je los te maken van de gedachte " dit kan (ik) helemaal niet" en helpt ze je om groots en uitdagend te denken. Dit alles in een prettige, sfeervolle omgeving. Na de workshop heb je een eigen visionboard waarmee je verder kan om je doelen te bereiken.

  Delia

  Den Haag
 • Zaterdag de workshop Visualize your future gevolgd bij Briez coaching. Super fijne dag waarin je aan de slag gaat met jou doelen en dromen. De professionele, prettige en sfeervolle invulling van deze dag zorgen er voor dat je je op je gemak en uitgedaagd voelt om tot mooie resultaten te komen. Deze dag is echt een cadeau aan jezelf. Ik ben met een goed gevoel en een mooi visionboard naar huis gegaan. Bedankt daarvoor!!

  Vanessa

  Den Haag