Als moeder is het lastig om tijd voor jezelf vrij te maken. Ervaar jij genoeg rustmomenten?

Hoe ga je om met stress, emoties en vermoeidheid? Lukt het jou om dicht bij jezelf te blijven? Ben jij een happy mama voor je gezin, maar ook voor jezelf? 

Speciaal voor (aanstaande) moeders werkt Briez Coaching samen met ZenMama. 

Over ZenMama

Stéphanie van Stockum van ZenMama geeft handvatten om met de dagelijkse uitdagingen van het moederschap om te gaan. Zij leert je:

– Hoe je aandachtiger kunt leven
– Hoe je inzicht krijgt in jouw gedachten en emoties
– Hoe je kunt omgaan met stress, vermoeidheid en verandering

Dit doet zij door de technieken vanuit de Zen meditatie en Mindfulness in te zetten, aangepast naar onze Westerse samenleving. Zweverig is het dus zeker niet. 

Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken in het moederschap? Namens Briez Coaching krijg je € 5,- korting op de online cursus van ZenMama: Een acht weken online cursus met ondersteunende video’s, werkboek, praktische oefeningen, live online meditatie en mindfulness lessen en nog veel meer. Je kan de cursus geheel op eigen tempo volgen, afgestemd op jouw agenda en gezin. Klik op de knop hieronder en vul kortingscode ZenBriez in bij het afrekenen. 

Briez Coaching voor mama’s

Heb je dromen en doelen die je graag wil bereiken? Weet je niet helemaal hoe je dit met het moederschap moet combineren? Of houdt iets anders je tegen? 

Briez Coaching is er ook voor mama’s en is bijzonder effectief in combinatie met de ZenMama cursus. ZenMama brengt je in de ‘zen’ mindset en vervolgens gaan wij aan de slag om stappen te zetten richting jouw dromen en doelen. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Zet net als andere geweldige mama's de eerste stap!

Boek hier een 30 minuten gratis kennismakingsgesprek

  Je e-mailadres is veilig bij mij.
Af en toe zal ik je ook andere leuke info of aanbiedingen sturen. Je kan je natuurlijk op elk moment uitschrijven.