Voor Vrouwen

  Die verandering willen in hun leven maar waarbij iets hen tegenhoudt deze verandering door te zetten

 Die openstaan voor zelfontwikkeling en die klaar zijn om écht actie te gaan ondernemen

 Die niet bang zijn om hun mindset te veranderen en willen leren denken in uitdagingen en mogelijkheden

 Die een win-win situatie willen creëren voor alle betrokkenen in hun leven, in plaats van ‘ik win, jij verliest’

Wil jij verandering in je leven? Ben je klaar om oude patronen achter je te laten? Ben je klaar om actief bezig te gaan en het gewoon te gaan DOEN? Dan coach ik je ontzettend graag!

Het proces van verandering is niet makkelijk. Vaak komt er veel bij mensen los. Dit kunnen dingen uit het verleden zijn, maar het kan ook onbewuste angst zijn. Want als je dingen in je leven gaat veranderen, wat dan? Wat als het niet goed gaat en ik beter had kunnen blijven waar ik was?

Ik ga je laten zien dat je mag vertrouwen op jezelf. Ik laat je je eigen kracht voelen waarmee vaak het besef komt dat de angst niet nodig was. Als coach begeleid ik je iedere stap van de weg, je hoeft het niet alleen te doen.

  “Bri als energycoach is een echte aanrader. Als geen ander weet ze de juiste vragen te stellen, waardoor je helder inzicht krijgt in eigen gewoontes, patronen en manier van handelen. Die hebben namelijk altijd invloed op het energieniveau waarin je zit en waar vanuit je handelt.

  Wat ik zo knap vind is dat Bri mij met behulp van praktische tips & tools niet alleen inzicht heeft gegeven, maar me ook leert hoe ik het kan veranderen. Met andere woorden hoe zet ik de juiste energylevels in bij mijn business activiteiten. Het doen van het ELI was dan ook een eye-opener. Bedankt voor jouw waardevolle tips & adviezen Bri!”

  Rianne Toussaint

  Dreamcatchers Lab

Waarom richt ik me alleen op vrouwen?

Ik gun iedereen mooie veranderingen in het leven en ik gun iedereen een toekomst waarin dromen en doelen werkelijkheid worden. Toch voel ik dat ik meer kan betekenen voor vrouwen. Ik heb zelf in hun schoenen gestaan waardoor ik kan me beter met hen identificeren. 

Ben je een man en ben je op zoek naar coaching? Stuur me een bericht. Ik ken tal van fijne en professionele coaches en verwijs je graag door.

Ja, Briez Coaching is wat ik zoek!

Boek hier een 30 minuten gratis kennismakingsgesprek

  Je e-mailadres is veilig bij mij.
Af en toe zal ik je ook andere leuke info of aanbiedingen sturen. Je kan je natuurlijk op elk moment uitschrijven.

Testimonials

 • “Ik ben me nog bewuster geworden van wat mij tegenhoudt en heb een half jaar na Brigitte’s coaching nu een paar grote stappen gezet richting mijn droom! Brigitte geeft coaching die down to earth is, verfrissend, dicht bij de natuur en to the point. Waag dus vooral de sprong om coaching met Brigitte aan te gaan en maak je droom waar.”

  Mirte van der Graaf Coördinator bij Plusgroep
 • "Birgitte is expert in haar werk. Ik heb de ELI Assessment gedaan en ze heeft mij snel duidelijke gemaakt waar ik energie lek...en hoe ik dit kan aanpakken. Ook vind ik haar aanpak lekker, niet erom heen draaien maar hoppa to the point. Voor mij de juiste keuze geweest en het heeft mij alweer meer klanten opgeleverd."

  Loes Leerkes Eigenaar Cell Balance