Voor Vrouwen

  Die graag verandering willen in hun leven maar waarbij iets hen tegenhoudt deze verandering door te zetten

 Die openstaan voor zelfontwikkeling en die klaar zijn om écht actie te gaan ondernemen

 Die niet bang zijn om hun mindset te veranderen en willen leren denken in uitdagingen en mogelijkheden

 Die een win-win situatie willen creëren voor alle betrokkenen in hun leven, in plaats van ‘ik win, jij verliest’

Wil jij verandering in je leven? Ben je klaar om oude patronen achter je te laten? Ben je klaar om actief bezig te gaan en het gewoon te gaan DOEN? Dan coach ik je ontzettend graag!

Het proces van verandering is niet makkelijk. Vaak komt er veel bij mensen los. Dit kunnen dingen uit het verleden zijn, maar het kan ook een gevoel van intense angst zijn. Want als je dingen in je leven gaat veranderen, wat dan? Wat als het niet goed gaat en ik beter had kunnen blijven waar ik was?

Ik ga je laten zien dat je mag vertrouwen op jezelf. Ik laat je je eigen kracht voelen waarmee vaak het besef komt dat de angst totaal irrelevant is. Als personal coach begeleid ik je iedere stap van de weg, je hoeft het niet alleen te doen.

Herken jij jezelf hierin?

Voor wie is mijn coaching niet bedoeld?

Soms kan het verleden zo zwaar zijn dat een psychologe of psychiater geschiktere hulp kan bieden. Vooral wanneer er sprake is van ernstige depressies of trauma’s. Ben je momenteel onder behandeling en zou je daarnaast coaching willen? Dat kan, maar bespreek dit dan eerst met je behandelaar.

Ik kan het verleden niet veranderen en zal me daar ook niet op richten. Natuurlijk kijken we naar het verleden, maar meer om te zien waar je gedachtes vandaan komen, wat je daaruit hebt geleerd en hoe het je kan helpen te komen waar je naar toe wilt. Als coach zie ik niets als probleem,  maar als een kans om te groeien en te leren. Jij bent tot zoveel in staat ondanks je verleden. Ik zal energie uit het verleden om te zetten in een positieve energie waarmee je NU vooruit komt. Want in het heden wil je stappen maken.

Waarom richt ik me alleen op vrouwen?

Dit heeft niets met jullie te maken, lieve mannen. Ik gun iedereen mooie veranderingen in het leven en ik gun iedereen een toekomst waarin dromen en doelen werkelijkheid worden. Toch voel ik dat ik meer kan betekenen voor vrouwen. Ik heb zelf in hun schoenen gestaan, ik kan me beter met hen identificeren en ik hoef me niet druk te maken over ongemakkelijke spanningen. Ik wil graag het maximale aan mijn coachee kunnen geven en ik weet dat dat me lukt wanneer ik vrouwen coach.

Ben je een man en ben je op zoek naar coaching? Stuur me een bericht. Ik ken tal van fijne en professionele coaches en verwijs je graag door.

Ja, Briez Coaching is wat ik zoek!

Boek hier een 30 minuten gratis kennismakingsgesprek

  Je e-mailadres is veilig bij mij.
Af en toe zal ik je ook andere leuke info of aanbiedingen sturen. Je kan je natuurlijk op elk moment uitschrijven.

wooden-731263 (1)

Wat Andere Leuke Vrouwen Over Mij Zeggen

  • "Wat houdt je tegen? Wat houdt je tegen om je hart te volgen en je dromen te veranderen in concrete doelen?" Eigenlijk een heel simpele vraag, maar wat is het antwoord? Brigitte stelt je die vraag en helpt je daar het antwoord op te vinden, zodat niets.. Lees Verder

    Mirte Den Haag
  • Brigitte is een vrouw met levenservaring. Daardoor lukt het haar om je op een andere manier naar je situatie te laten kijken. Waardoor mogelijkheden zich aandienen die je eerder niet zag en die je weer inspireren om verder te gaan op het pad dat je bent ingeslagen.

    Adriane Den Haag