Vrijgezellenfeest

Ik hoor je denken. Nee niet mijn vrijgezellenfeest maar die van een hele goede vriendin. In mijn vorige blog had ik het over ‘go with the flow’, toch? Nou ik mocht even naar mijn eigen advies luisteren gisteren want ik zat enorm niet in the flow state of mind ???? .

Je doet me geen plezier met een feestje met mensen die ik niet ken. Mijn onzekerheid speelt op, weet niet hoe ik een gesprek moet beginnen tegen vreemden en de meest rare, onsamenhangende dingen rollen uit mijn mond. Ik kan erbij staan als een houtenklaas en wil het liefst 1 ding. Wegwezen.

Voor iemand die zich prima redt in haar rol als schoonheidsspecialiste en coach kan ik in mij in dit soort omstandigheden totaal niet op mijn gemak voelen.

En waar ik me vroeger volgoot met wijn ging die vlieger nu ook niet op want dat ben ik aan het veranderen middels de sinclairmethode (waarover later meer).

Dus.. nee, geen ontkomen aan dit gevoel en ik scheet bij voorbaat 7 kleuren.

Natuurlijk zou ik gaan. Want zoiets wil ik niet missen en dat doe ik mijn vriendin niet aan, maar de weg er naar toe was even een mega drempel. En wat was ik blij na afloop dat ik mezelf had aangezet om het gewoon te doen en maar te zien hoe ik het overleefde.

Want wat bleek. Het was geweldig! Toen ik over mijn verlegenheidsdrempel heen was en voorzichtig af en toe een gesprekje aanknoopte, lekker meedeed met de twerkworkshop en vooral lachte om alle gekkigheden waren de andere vrouwen ook nog eens super aardig, lief en geïnteresseerd. En totaal niet eng. .

Ik hou hem erin.. go with the flow en uit mijn comfortzone. Ik kan het je aanraden. Energy attracts energy????. Liefs, Brigitte